European Shipping & Transport Agencies, afgekort ESTA biedt in binnen –en buitenland de beste oplossing voor al uw logistieke vraagstukken.

Of u nu op zoek bent naar een partij die uw zeevracht & luchtvracht organiseert, of een vervoerder zoekt die goed de weg weet in Europa. Wij kiezen voor een klantgerichte aanpak met aandacht voor service en kwaliteit. Al meer dan 55 jaar bieden wij op maat gemaakte logistieke oplossingen voor alle soorten logistiek. ESTA is dé logistieke dienstverlener van Nederland. Wij geloven dat er voor alles een oplossing is.

Bij ons staat klanttevredenheid voorop

Ons bedrijf is al ruim 55 jaar gespecialiseerd in het beheren van logistieke activiteiten voor verschillende klanten over de hele wereld. Sinds 2023 is ESTA overgenomen door een nieuwe generatie ondernemers met een passie voor de logistiek. Wij bieden uitgebreide oplossingen voor het beheer van de gehele logistieke keten, vanaf het moment dat de goederen worden geproduceerd tot aan de eindbestemming.

Onze logistieke experts zijn zeer ervaren en hebben een diepgaande kennis van de markt. Ze werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun unieke vereisten. Voor al uw zendingen van of naar het Verre-Oosten, Midden-Oosten, Afrika, Zuid-Amerika of de Verenigde Staten, onze experts helpen u verder.

We maken gebruik van de nieuwste technologieën en geavanceerde software om onze klanten te voorzien van realtime inzicht in de status van hun zendingen. Dit stelt hen in staat om op elk moment de voortgang van hun zendingen te volgen en snel te reageren op eventuele problemen. Bij ons staat klanttevredenheid voorop. We werken hard om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met onze dienstverlening en we streven ernaar om altijd te voldoen aan hun verwachtingen. Onze klanten kunnen rekenen op een betrouwbare en efficiënte logistieke dienstverlening die hen helpt om hun bedrijfsdoelstellingen te behalen.

In het kort zijn we trots op onze logistieke activiteiten en het vermogen om onze klanten te voorzien van uitgebreide en op maat gemaakte oplossingen voor het beheer van hun logistieke keten. Onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid is wat ons onderscheidt en ons een leider maakt in de logistieke sector.

Visie

Wij kiezen voor een klantgerichte aanpak met aandacht voor service en kwaliteit. Wij geloven dat er voor alles een oplossing is.

Missie

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. We werken hard om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met onze dienstverlening en we streven ernaar om altijd te voldoen aan hun verwachtingen.

Waarde

Onze klanten kunnen rekenen op een betrouwbare en efficiënte logistieke dienstverlening die hen helpt om hun bedrijfsdoelstellingen te behalen.