Wegtransport (LTL/FTL)

Wanneer het gaat om het verplaatsen van goederen over de weg, dan is betrouwbaarheid en flexibiliteit van groot belang. Ons wegtransportdiensten bieden onze klanten de mogelijkheid om hun goederen veilig en snel te vervoeren naar hun bestemming, zowel nationaal als internationaal. Bent u nieuwsgierig naar welke landen wij rijden? Klik dan hier. 

Wij werken samen met een netwerk van zorgvuldig geselecteerde wegtransporteurs die beschikken over moderne en goed onderhouden vrachtwagens. Dit stelt ons in staat om onze klanten een breed scala aan mogelijkheden te bieden voor wegtransport, van kleine zendingen tot grote ladingen, van gevaarlijke goederen tot temperatuurgevoelige ladingen.

Onze toegewijde team van experts in logistieke planning werkt nauw samen met onze klanten om hun specifieke eisen en wensen te begrijpen en daarop in te spelen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten volledig op de hoogte zijn van het transportproces van begin tot eind en houden ze op de hoogte van de voortgang van hun zending.

Bent u opzoek naar een betrouwbare partner met verstand van wegtransport? Dan komen wij graag met u in contact. U kunt vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier of telefonisch via +31 (0) 88 006 5200

  • Zendingen met volledige lading (FTL)
  • Deellading (LTL)
  • Groupage zendingen
  • Temperatuur gecontroleerd transport
  • Spoedtransport (Express)